Перейти к основному содержанию

Нові обличчя, старі схеми корупції в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Херсонській області

12.08.2024
Опубликовано в Обзоры

Більше мільйону гривень привласнили новопризначений начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Михайло Волченко спільно з головним бухгалтером Надією Ладигіною. За три місяці своєї роботи, під час повномасштабного вторгнення, яке триває вже 2,5 роки у одному з найбільш постраждалих від російських окупантів регіоні, Волченко спільно з Ладигіною налагодив корупційні схеми відмивання державних коштів з бюджету. Через механізм надання щомісячих премій у розмірі 1300 % не держаним службовцям, які працюють в управлінні бухгалтерського обліку (своїх підлеглих) Барладян С., Андросенко Г. та Король Л. з подальшим конвертуванням та передачею через Ладигіну цих коштів Волченку.
Таким чином парочка Волченко та Ладигіна за два місяці через вищезазначених осіб привласнила більше мільйону гривень, про що свідчать опубліковані накази 124 від 25 червня 2024 року, № 159 від 25 липня 2024.
Просимо правоохоронні органи звернути увагу на вищезазначене кримінальне угруповання та маємо надію що вказані особи понесуть відповідальність як моральну так і кримінальну.
За розвитком ганебної справи ми пильно слідкуємо.
СЛАВА УКРАЇНІ !!!
ГЕРОЯМ СЛАВА !!!

На фото начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Михайло Волченко

На фото:з ліва на права Берладян С., Ладигіна Н., Андросенко Г., Король Л, співробітниці управління бухгалтерії Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області

 

Джерело