Перейти к основному содержанию

В Ірпінському музеї пройшла презентація виставки живопису і графіки "Контрасти 2024" (ФОТО)

25.07.2024
Опубликовано в Обзоры

В Ірпінському музеї пройшла презентація виставки живопису і графіки

Сьогодні, 25 липня, в Ірпінському історико-краєзнавчому музеї відбулася презентація виставки живопису і графіки "Контрасти 2024" художниці Євгенії Харґрі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Ірпінської міської ради.

Євгенія Харґрі — українська художниця, громадська діячка, дизайнерка, учасниця всеукраїнських, міжнародних і персональних мистецьких виставок, художніх пленерів, благодійних мистецьких заходів. Засновниця і керівниця художньої школи класичного рисунку і живопису в Ірпені "Hurgri Art School". Картини мисткині знаходяться у багатьох художніх музеях і приватних колекціях поціновувачів мистецтва по всьому світу.

Сьогодні на виставці художниця представила експозиції з пейзажами рідного ірпінського краю, вимушеної подорожі до Італії під час війни та декоративний розпис з 25-го міжнародного художнього пленеру "Світ очима художників", який проходив у місті Аланія (Туреччина). Також згідно програми відбулася презентація портретів видатних особистостей з міжнародного доброчинного артпроєкту "Відродження", який проходив у ірпінській художній школі "Hurgri Art School", експозицій на воєнну тематику з другого всеукраїнського художнього пленеру "Сила Громади" та декоративного розпису на гільзах в рамках артаукціону міжнародного благодійного фонду "Назавжди з Україною".

Всі охочі мають змогу відвідати виставку до 7 серпня.

Нагадаймо, що "Нова пошта" встановила в Ірпені поштомати з цитатами українських письменників, розроблені спільно із громадою міста.