Перейти к основному содержанию

В окупованому Криму росіяни заявили про масовану атаку БпЛА

21.06.2024
Опубликовано в Криминал

Читать на русском

В окупованому Криму росіяни заявили про масовану атаку БпЛА
В окупованому Криму росіяни заявили про масовану атаку БпЛА

У тимчасово окупованому Севастополі місцеві мешканці повідомили про масовану атаку БпЛА. Повітряну тривогу в окупованому Криму зареєстрували навіть українські монітори – вона тривала більше години у ніч на 21 червня. Близько опівночі почали повідомляти про вибухи у місті.

Проросійські пабліки заявили про роботу ППО у місті. Відбій небезпеки для Криму пролунав у 0:25 – на той час повідомили, що "загальна кількість збитих українських БПЛА більше 27".

У Криму заявили про масовану атаку БпЛА: окупанти запевнили, що все збивають  uriqtriqqeiqxqant

"БПЛА лише відволікаючий маневр, подивимося, що розвідували натівські літаки. Полетить на нас, мабуть, вже скоро. Хлопці у повній готовності", – писали у пабліках Крима.

За версією проросійських пропагандистів, дронова атака "створювала шумовий фон і змусила системи ППО працювати на межі своїх можливостей", щоб розрядити боєзапас. А вже після атаки БПЛА росіяни начебто чекають прильотів ракет ATACMS або українських "Нептунів".

За іншою їхньою версією, "нинішня атака спрямована не проти систем ППО, з яких С-300 і С-400 обстрілюють Україну", а "направлена на ураженням стаціонарних об’єктів, таких як аеродроми, Кримський міст чи кримські ТЕС".

Також цікаво, що роспропагандисти, які вже не памятають, що шапки палають саме на злодіях, заборонили наближатися до фрагментів БПЛА, бо "їх обладнано таймер-детонаторами".

У Криму заявили про масовану атаку БпЛА: окупанти запевнили, що все збивають

У свою чергу місцеві мешканці не лише поскаржились на вибухи і "бавовну", але й повідомили про пожежників та машини швидкої допомоги.