Перейти к основному содержанию

10 юних броварчан відвідали американське місто Рокфорд (ФОТО)

27.08.2024
Опубликовано в Интернет

10 юних броварчан відвідали американське місто Рокфорд (ФОТО)

10 броварських дітей полеглих героїв отримали нагоду відпочити впродовж 10 днів в американському порідненому місті Рокфорд, штат Іллінойс, на запрошення мера пана Томаса МакНамара

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Брвоарської МР.

Ця поїздка стала реальністю завдяки понад ста меценатам, мешканцям Рокфорда, які взяли на себе всі витрати щодо подорожі та перебування юних броварчан у Сполучених Штатах Америки.

Для дітей була підготовлена насичена програма: відвідати виставу "Красуня та чудовисько" у театрі під відкритим небом, послухати концерт органної музики у Центрі мистецтв "Коронадо" та відчути себе художниками, реалізуючи свої мрії на папері. Юні броварчани багато часу проводили на природі, прогулюючись заповідником "Severson Dells" та Японськими Садами Андерсона, побували на кінній фермі, катались на водних скутерах та човнах по річці Рок, познайомились із побутом пересічних американців, де їх приймали, як вдома.

Під час перебування діти спілкувались із мером міста Рокфорд паном Томасом МакНамара, офіцерами пожежної частини, давали інтерв’ю місцевим ЗМІ, відвідали міську бібліотеку та Рокфордський університет.

В останній день перед від’їздом броварська група насолоджувалась хмарочосами міста Чікаго під час оглядової екскурсії на човні, а також познайомилась із мешканцями Акваріуму Джона Г. Шедда, відвідавши шоу дельфінів.

Щиро вдячні нашим американським друзям за цю неймовірну нагоду для броварських дітей побачити інший світ у мирі та злагоді, познайомитись із новими людьми, які стали їхніми друзями, з якими в подальшому ми реалізуємо не один проєкт заради розвитку поріднених зв’язків між містами Бровари та Рокфорд,

- зазначили у дописі.

Нагадаймо, що чотирьом прикордонникам та їхнім сімʼям вручили ключі від власного житла на Київщині.

Возможно, это изображение 10 человек, светлые волосы и люди улыбаются
Возможно, это изображение 10 человек, люди улыбаются и стол
Возможно, это изображение 9 человек, люди учатся и стол
Возможно, это изображение 11 человек и трава
Возможно, это изображение 15 человек
Возможно, это изображение 11 человек, люди играют в баскетбол и люди играют в волейбол
Возможно, это изображение 10 человек
Возможно, это изображение 14 человек, скорая помощь и текст
Возможно, это изображение 10 человек и текст