Перейти к основному содержанию

На Тернопільщині побили чоловіка, який не хотів допомагати ЗСУ та заявив, що його "віра захищає"

08.04.2024
Опубликовано в Бизнес

Читать на русском

На Тернопільщині побили чоловіка, який не хотів допомагати ЗСУ та заявив, що його

На Тернопільщині побили чоловіка, який не хотів допомагати ЗСУ та заявив, що його "віра захищає "

У Тернопільській області судили чоловіка, який побив односельчанина. Потерпілий категорично відмовився здавати гроші на ЗСУ.

Про це йдеться у вироку Тернопільського міськрайонного суду, пишуть Тернопільські події.

За даними суду, між чоловіками трапилась бійка.

Підозрюваний адав показання про те, що він займається збором коштів односельчан для допомоги українським військовим. Однак, селянин відмовляється надавати таку допомогу, що його, тобто обвинуваченого, дуже обурює. В день події на вулиці с. Скоморохи запитав у потерпілого, чи він дав гроші на дрон, на що той відповів, що ні, і не буде давати. У відповідь обвинувачений, для того щоб потерпілий подивився на «землю, по якій ходить», взяв потерпілого правою рукою за шию ззаду, притиснув та пригнув його до низу. Від цього на шиї потерпілого залишились плями. Однак він не наносив удари потерпілому. Зазначив, що шкодує про вчинене.

Потерпілий повідомив, що він виганяв на пасовище корову та в цей час знайомий запитав в нього, чому він не дає кошти на армію. Потерпілий сказав, що його віра його захищає. У відповідь обвинувачений схопив його за шию ззаду правою рукою, зім`яв шию, нахилив до землі та погрожував.

Суд оштрафував винуватця на 850₴