Перейти к основному содержанию

"Ми тут помираємо": Жителі Бєлгорода бідкаються на ситуацію в місті та байдужість Москви

01.04.2024
Опубликовано в Бизнес

Читать на русском

"Ми тут помираємо": Жителі Бєлгорода бідкаються на ситуацію в місті та байдужість Москви

Громадяни країни-агресора РФ скаржаться, що в Москві байдуже ставляться до ситуації в Бєлгороді та Бєлгородській області, які страждають від обстрілів. За їхніми словами, у Росії реагують на трагедії лише у тому випадку, якщо вони трапляються у столиці.

Про це стало відомо з телефонної розмови мешканок Бєлгорода, перехопленої Головним управлінням розвідки Міноборони України. Вони були обурені тим, що доки Бєлгород обстрілюють, Москва спокійно живе своїм життям.

"Я кажу, правильно люди пишуть: які свята? Ми тут у Бєлгороді помираємо. Я кажу, нас бомблять день у день без усякого, а у них там свята все якісь, заходи та розваги в Москві", – говорила росіянка.

Співрозмовниці зійшлися на тому, що Москву потрібно "трохи теж розворушити". Судячи з усього, йдеться про теракт у підмосковному "Крокусі". За словами росіянок, це жорстоко, що там загинули діти, але коли "у Бєлгороді вмирають – ніхто не чухається".

Ймовірно, ці скарги дуже не сподобаються російському пропагандисту Володимиру Соловйову. Він заборонив жителям Бєлгорода скаржитися на обстріли та байдужість із боку федеральної влади, назвавши бєлгородців, які говорять про ці проблеми, тварюками.