Перейти к основному содержанию

Представниця Ірпінської громади взяла участь у міжнародній конференції

01.04.2024
Опубликовано в Бизнес

Представниця Ірпінської громади взяла участь у міжнародній конференції

Начальниця відділу економіки та стратегічного планування Яна Жиган представляла Ірпінську громаду на міжнародній конференції "Стале відновлення: муніципалітети у співпраці для економічного розвитку "

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Ірпінської міської ради.

Захід відбувся 27 березня у місті Львові та організований в межах проєкту Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку (UNIDO), основною метою якого є сприяння зеленому відновленню України, зміцненню та розвитку малого і середнього бізнесу та створенню робочих місць для постраждалих від війни людей. З вітальним словом до присутніх звернувся керівник відділу конкурентоспроможності МСП, якості та створення робочих місць, UNIDO Штеффен Кезер та заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Протягом конференції багато дискутували, говорили про виклики і обмінювалися досвідом. Також цікаво було дізнатись про успішні практики міжнародного муніципального партнерства і звісно презентувати нашу громаду. Дякую організаторам та колегам за такий продуктивний день,

- прокоментувала начальниця відділу економіки та стратегічного планування Яна Жиган.

Нагадаймо, що мер американського міста Сірак’ю‌с Бен Волш записав звернення до ірпінців із нагоди другої річниці звільнення Ірпінської громади.