Перейти к основному содержанию

Справи насущні: скільки та на що у грудні витрачав Козин

27.01.2023
Опубликовано в Власть

Протягом грудня минулого року селищна влада Козина зробила замовлень на 13,7 млн гривень. Найвагомішою витратою місяця стала закупівля альтернативних джерел енергії – генераторів та акумуляторів, на які “пішло” понад 5 млн гривень. З викликами часу пов'язані також ремонти укриттів в двох навчальних закладах села Підгірці. Серед поточних витрат – закупівля палива, соляно-піщаної суміші для посипання доріг, продуктів харчування. А серед приємних клопотів – очищення пляжної частини берегів річки Козинка та закупівля новорічних подарункових наборів для дітей. Історія про витрати селища Козин Обухівського району Київщини у грудні 2022 року – сімнадцята частина циклу КиївВлади “Справи насущні”.

Як стало відомо  з даних публічного модуля аналітики BI.Prozorro, у грудні 2022 року Козинська селищна рада разом зі своїми управліннями та відділами уклали за результатами публічних закупівель 66 договори на 13,69 млн гривень.

Найбільші видатки

Найбільшою витратою місяця – 5,15 млн гривень – в Козині стала закупівля селищною радою 17 генераторів різної потужності та 52 акумуляторів. 

Наступною по сумі витрачених в грудні коштів – 3,19 млн гривень – стало замовлення відділом освіти, культури, молоді та спорту Козинської селищної ради поточних ремонтів внутрішніх приміщень укриттів двох навчальних закладів села Підгірці. Так, за 2,19 млн гривень в грудні такі роботи проведені в Підгірцівському ліцеї (вул. Васильківська, 39/1), а за 1 млн гривень – у Підгірцівському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) загального розвитку “Ромашка” (вул. Васильківська, 39/2).

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

1,67 млн гривень з бюджету Козина минулого місяця витратили на паливо – бензин, дизель та газ. Майже на стільки ж – 1,6 млн гривень – селищна рада закупила 600 тонн піщано-сольової суміші. 

Серед інших витрат Козина, зокрема, закупівля продуктів харчування (315,63 тис.гривень), 250 новорічних подарункових наборів (16 тис. гривень) прокат вантажних автомобілів із водієм для ліквідації наслідків руйнувань (97,8 тис. гривень), прибирання пляжних зон берегу річки Козинка (88 тис. гривень).

Всі ці замовлення, згідно з опублікованими звітами про виконання відповідних договорів в Prozorro, були виконані до кінця грудня.

Найбільші замовники

 

 

Розпоряджалися бюджетними коштами Козина минулого місяця чотири замовники. Найбільше коштів освоїла селищна рада, яка уклала 43 договори на 9,92 млн гривень. Серед найбільших витрат ради генератори, акумулятори, паливо, продукти харчування, серед менш значних – витрати на програмне забезпечення, зарядні пристрої, послуги з перевезення пасажирів, миючі та гігієнічні засоби.

Читайте: Влада Козина планує придбати генераторів на більш ніж 1,5 мільйони гривень

 

 

На другому місці по сумі витрачених за місяць коштів в Козині – селищний відділ освіти, культури, молоді та спорті з 19 укладеними договорами на 3,68 млн гривень. На основну частину цих коштів потягнули ремонти укриттів ліцея та дитсадка в Підгірцях. На решту грошей для закладів освіти громади накупили санітарно-гігієнічних засобів, канцтоварів та унітаз.

 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм
 Подписаться

Третє місце зі значним відривом у Житлово-комунальної контори Козина, яка уклала за місяць всього два договори на 73,11 тис.гривень, на які купили бензин та замовили перевірку кухонних вентиляційних каналів в житлових будинках.

Читайте: В Обухові відремонтують 6 бойлерних

 

 

На останньому місці Фінансове управління Козинської селищної ради, яке за місяць зробило два замовлення на скромних 2,44 тис. гривень – за використання програми “M.E.Doc” та обслуговування сертифікатів і обробку даних.

Найбільші підрядники

У грудні минулого року Козинська влада замовляла товари, послуги та роботи у 41 підрядника. За кількістю отриманих підрядів у жодного з них немає суттєвого відриву від інших, проте трійку лідерів можна виділити. Ними стали три підприємці, які отримали по 1-2 найдорожчих підрядів місяця.

Так, підприємиці Тетяна Климович дісталися два замовлення на поточні ремонти двох укриттів в ліцею та дитсатку в Підгірцях загальною вартістю 3,19 млн гривень, Олександр Іскра - за 2,72 млн гривень поставив селищу чотири генератори, а Аліна Цвіргун – за 2,35 млн гривень ще шість генераторів.

 

 

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ФОП Тетяна Климович зареєстровано в 2021 році в Києві. Основний вид діяльності – будівництво інших споруд, н.в.і.у. За даними Clarity-project, у результаті участі в публічних закупівлях вона уклало 29 договорів на 10,32 млн гривень. Найбільші замовники – Управління освіти та інноваційного розвитку Печерської райдержадміністрації та Відділ освіти, культури, молоді та спорту Козинської селищної ради.

Олександр Іскра зареєстрований як ФОП в 2018 році в Дніпрі. Основний вид діяльності – роздрібна торгівля, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу інтернет. За результатами участі у публічних закупівлях отримав 41 замовлення 4,51 млн гривень. Найбільший замовник – Козинська селищна рада договором на поставку генераторів.

Аліна Цвіргун зареєстрована як ФОП у 2019 році в Кривому Розі. Основний вид діяльності  – роздрібна торгівля, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу інтернет. За результатами участі у публічних закупівлях вона уклала 216 договорів на 11,67 млн гривень. Найбільший замовник – Козинська селищна рада, які крім грудного договору закупала в підприємиці в жовтні ще 16 генераторів.

Селищну раду Козина очолює Валерій Гартік.