Перейти к основному содержанию

Чечитко Олександр Андрійович - другий економічний фронт в України відкрито: внутрішні колаборанти в Одеській обласній прокуратурі

03.11.2022
Опубликовано в Власть

Одеський обласний центр журналістських розслідувань зробив аналіз про те, як на тлі війни, смертей та страждань людей, деякі чиновники збагачуються казковими темпами, активно знищуючи український бізнес.

Знайомтесь – Чечитко Олександр Андрійович, заступник начальника відділу прокуратури Одеської області.

Це у робочий час. А після роботи Чечитко Олександр - той самий  "смотрящий" зі збору чорної готівки з місцевого бізнесу.

Якщо хтось проти «добровільно» поділитися від обороту, до них приїдуть "брендовані" красені з ДСР Одеської області, на новеньких авто, прямо додому і постараються "переконливо" передати побажання пана Чечитка. Якщо не буде внеску грошей, то потім настає другий етап - «закошмарити бізнес». Був би привід, а підстави завжди знайде вмілий прокурорський спостерігач. Завжди можна витягнути будь-яке старе кримінальне провадження, що припадає пилом в архіві, попросити свого близького товариша, любителя готівки бізнес-партнера - Олександра Кащука, підстрахувати заявою.

Або, як варіант  переконати молодого поліцейського накидати під копірку пару рапортів. У такий спосіб народжуються будь які переконливі  підстави. "Обілєчіваніє" місцевих контрабандистів та бізнесменів вже давно стало "нормою" і нікого не дивує. Але коли таке відбувається по відношенню до європейських компаній, у воєнний час мимоволі відчуваєш "іспанський сором". Не кажучи про те, що такі скандали дуже б'ють по репутації України, яку наші західні партнери розглядають під лупою, перш ніж надавати допомогу.

Незабаром аудиторії стане відомо про кожного учасника цієї групи "Робін Гудов".

Не перемикайтеся! Будуть цифри, прізвища, обставини...