Перейти к основному содержанию

В Одесі через удар РФ по припортовій інфраструктурі поранена жінка – Сили оборони півдня

07.04.2024
Опубликовано в Власть

За повідомленням, удар, імовірнр, був завданий ракетою «Іскандер-М» (фото ілюстративне)

Російські війська пізно ввечері 6 квітня атакували Одесу, внаслідок чого поранена жінка, повідомили вранці 7 квітня Сили оборони півдня.

«Ворог знову вдарив балістикою по Одещині. Пізно ввечері випустив ракету, імовірно, «Іскандер-М» по Одесі, спрямувавши її на припортову інфраструктуру. Внаслідок удару виникла пожежа, яку вогнеборці оперативно ліквідували. Зазнали руйнувань адміністративна й технічна будівлі. Постраждала співробітниця одного з навколишніх підприємств – в неї акубаротравма», – йдеться в повідомленні.

Раніше командування Повітряних сил Збройних сил України повідомило, що в ніч на 7 квітня російські військові завдали удару по Україні керованою авіаційною ракетою Х-31 з окупованої Луганщини, а також балістичною ракетою «Іскандер-М» і 17-ма ударними безпілотниками типу Shahed-131/136 з окупованого Криму. Всі дрони вдалося знищити силам ППО, зауважили в Повітряних силах.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум