Перейти к основному содержанию

Колега Людмили Барбір прокоментував її нецензурні вислови у прямому ефірі

05.03.2024
Опубликовано в Власть

Читать на русском

Колега Людмили Барбір прокоментував її нецензурні вислови у прямому ефірі

Колега Людмили Барбір прокоментував її нецензурні вислови у прямому ефірі

Телеведучий Костянтин Грубич прокоментував інцидент, який стався нещодавно з його колегою по каналу "1+1 Україна". Ведуча "Сніданку з "1+1" Людмила Барбір, не підозрюючи, що її знімають, нецензурно висловилася з приводу свого вбрання.

В інтерв’ю Грубич припустив, що сталася форс-мажорна ситуація. Костянтин запевнив, що така лексика не притаманна для тележурналістки: "Я знаю Люду дуже добре".

Нагадаймо, у мережі завірусилось відео, де ведуча "Сніданку з "1+1" Людмила Барбір, не підозрюючи, що ефір триває, вилаялась на камеру. Пізніше телеведуча прокоментувала інцидент, який трапився з нею. За словами Людмили, нецензурні слова потрапили в трансляцію випадково – сталася технічна помилка: "Ті, хто мене добре знають, в курсі, що зазвичай я собі такого не дозволяю, але сьогоднішній ракетний обстріл, який влаштувала вкотре Росія, наклав свій відбиток".

Того дня Росія атакувала українські міста і випустила 26 ракет, 13 з них ліквідували Сили ППО. Від обстрілу постраждали 7 областей. "Всі ми сьогодні зранку трошки Люда", – так описали в редакції інцидент, який відбувся в ефірі.

 qkxiqdxiqdeihrant

Костянтин Грубич, колега Людмили Барбір, згадуючи цей інцидент, каже, що поставився до нього з розумінням: "Те, що вона сказала, можна виправдати тим, що це був такий день – масована атака, всі на нервах. А в ефірі повинна дарувати енергетику хорошу, позитивну, посміхатися. А вона хвилюється, ще й виявляється не дуже задоволена вбранням. Те, що вона так різко висловилася, – це результат того, що тримала у собі весь ефір".

"Я знаю Люду дуже добре – це не притаманно для неї, не її лексика, – впевнений Грубич. – Значить, щось дуже припекло. А в такі гарячі моменти всі можуть подібне видати. Чи був якийсь розбір польотів? Це питання не до мене, я ж не є в офісі постійно. Люда – топова ведуча. І вона сама як ніхто інший розуміє, що сталося, чому це сталося і які висновки треба зробити. Її виховувати не потрібно. І тим більше, думаю, що це розуміє її безпосередня керівниця Юлія Жмакіна, яка дуже цінує своїх ведучих. І вона як ніхто знає, що це форс-мажорна історія".