Перейти к основному содержанию

Окупанти на Херсонщині поскаржилися, що командування їх "кинуло"

26.01.2024
Опубликовано в Власть

Читать на русском

Окупанти на Херсонщині поскаржилися, що командування їх

Окупанти на Херсонщині поскаржилися, що командування їх "кинуло"

Загарбники з РФ на Херсонському напрямку вважають, що керівництво в тилу про них забуло. Російські окупанти масово скаржаться, що їхні склади пусті, немає ні дронів, ні їжі.

Про це розповів канал радника мера Маріуполя Петра Андрющенка "Маріуполь спротив". У повідомленні посилаються на російські пабліки, де стверджується, що це "не поодинокі випадки".

Також окупанти несподівано помітили, що в них розкрадають "гумдопомогу" від РФ для жителів захоплених територій. Розкраданням займаються самі окупанти "від рядових до верхів". При цьому вони запитують, "куди все поділось?"

 qkxiqdxiqdeihrant

Раніше загарбники на Херсонському напрямку поскаржилися російському міністру оборони Сергію Шойгу на "свавілля, що відбувається у населеному пункті Кринки". Вони жаліються, що "працюють майже сім місяців, а не було жодного вихідного", і також не мають ані їжі, ані припасів.

"Наше командування не забезпечує нас зимовим умундируванням. Генератори купуємо самі за свої гроші. Продукти й бензин привозять у мінімальному обсязі. Через це доводиться йти в магазин, який розташований за 7,5 кілометрів від нашого місця дислокації. Дорога в магазин пристріляна. І деякі з нас помирають дорогою до крамниці", – скаржаться росіяни.