Перейти к основному содержанию

Залужний у річницю масштабного вторгнення: «Основа нашої стійкості – люди. Ми стали міцнішими за бетон і сталь»

24.02.2023
Опубликовано в Обзоры



Рівно рік тому Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну, яке триває по цей день. В річницю повномасштабної війни, яка насправді розпочалася задовго до 2022 року, головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний звернувся до українського народу.

Об этом сообщает Скандалы РУ


«Основа нашої стійкості – ЛЮДИ. Звичайні люди. Звичайні Герої. Серед нас. З нами в строю. Це люди, які взяли до рук зброю, щоб захистити своїх рідних, свої оселі і свою державу від ворожої неспровокованої та невиправданої агресії. Це люди, які зараз, у цю хвилину, бʼють окупанта, тримають позиції, мерзнуть в холодній, але рідній землі, рятують життя побратимам, допомагають війську всім, чим тільки можна допомогти», – зазначив Залужний.


Він підкреслив, що за девʼять років війни українці стали міцнішими за бетон і сталь, «бо памʼятаємо приклади незламності оборонців ДАПу й «Азовсталі».


«Дякую вам, українці! Усім, хто служить у лавах Збройних Сил та інших складових сил оборони України, — повага і глибока вдячність. Усім, хто допомагає, підтримує, вірить — доземний уклін. Усім полеглим за свободу – Вічна Памʼять і шана. Ми вистоїмо. І ПЕРЕМОЖЕМО!», – додав головнокомандувач ЗСУ.


Президент України Володимир Зеленський у річницю повномасштабного вторгнення РФ звернувся до українців. Він пригадав, що останній рік став для нас роком «болю, жалю, віри та єдності». Він опублікував відео з нарізкою кадрів, які відтепер у кожного українця асоціюватимуться з кровопролитною війною, незаконно початою проти нас Росією.


«Аргумент»

Источник: ФИБ