Перейти к основному содержанию

"В неї інтелект пральної машинки": чемпіонку ОІ з РФ висміяли в мережі за слова про те, що в Європі бояться її перемог

05.05.2023
Опубликовано в Общество

Читать на русском

"В неї інтелект пральної машинки": чемпіонку ОІ з РФ висміяли в мережі за слова про те, що в Європі бояться її перемог

Олімпійська чемпіонка Пекіна-2022 Вероніка Степанова, яка раніше проговорилася, навіщо росіяни крадуть пральні машинки в Україні, потрапила під тролінг вболівальників після слів про своє ставлення до Європи. Спортсменка зажадала від західних країн поваги до думки росіян, а також заявила, що її не пустять на чемпіонат світу через страх її перемоги.

Читачі порталу Sports.ru їдко відреагували на самозачарування Степанової. Шанувальники лижних перегонів та спорту загалом порадили росіянці старанно тренуватися, а не писати колонки для сайтів пропагандистських засобів масової інформації, підконтрольних Кремлю, повідомляє Obozrevatel.

Читайте також: "Розумієш, що це реальність": Ольгу Харлан шокувала підготовка батьків до ядерного бомбардування України

"Всі винні, я одна пухнаста", "А сама Степанова в якому світі живе? У неї інтелект радянської пральної машини "В’ятка-автомат", "Фігасе зарозумілість: вона б приїхала і виграла, але її не пускають. Що б вона виграла? 12 місце?", "Будеш чемпіонкою русского міра в Усть-пердюйську! Ти ж сама цього хотіла, чи не так?", "Країна неляканих чемпіонів", "Одно-єдине олімпійське естафетне "золото", а гонору...", "На лижах у Дубаї побігала, тепер можна в депутати, що їй ще робити, коли у 22 років мізків немає?" – пишуть у коментарях.

У соцмережі глузують зі спортсменки. Джерело — скріншот.