Перейти к основному содержанию

McDonald’s відновив роботу закладів у Дніпрі після року перерви

25.04.2023
Опубликовано в Общество

mcdonalds

Компанія McDonald’s 25 квітня відновила роботу п’яти ресторанів у Дніпрі, на початку травня у місті знову відкриються ще два заклади мережі.

Як повідомили у пресслужбі компанії, у дніпровських ресторанах діятимуть розширені правила безпеки, як і в інших містах України, тож у випадку повітряної тривоги заклади не працюватимуть, передає Інтерфакс-Україна.

Крім того, через можливий підвищений попит у перші дні з відкриття закладів у Дніпрі зали спочатку працюватимуть на обмежену кількість відвідувачів, щоб уникнути скупчень людей.

За аналогією з поновленням роботи ресторанів у Києві та на заході України у вересні 2022 року, у ресторанах буде представлено скорочене меню, в яке увійдуть основі страви.

Як повідомлялося, мережа McDonald’s в Україні зачинила усі ресторани через вторгнення Росії 24 лютого 2022 року. Поетапне відновлення їх роботи розпочалося у вересні минулого року.

Нагадаймо, перший заклад McDonald’s в Україні відкритий 24 травня 1997 року в Києві. Компанія налічує понад 100 ресторанів у 25 містах України. Станом на 25 квітня у мережі компанії в Україні працює 83 ресторани.