Перейти к основному содержанию

Не бігала, не хвалилася: Сергій Притула потролив Таїсію Повалій щодо її "підтримки" України

31.03.2023
Опубликовано в Общество

Читать на русском

Не бігала, не хвалилася: Сергій Притула потролив Таїсію Повалій щодо її "підтримки" України
Не бігала, не хвалилася: Сергій Притула потролив Таїсію Повалій щодо її "підтримки" України

Український телеведучий та волонтер Сергій Притула на тлі новини про визнання Ані Лорак іноагентом в РФ висловився про позицію ще однієї зрадниці – співачки Таїсії Повалій. Він поглузував з артистки на рахунок її "допомоги" рідній країні.

Об этом сообщает Русский репортер

Коментар на цю тему знаменитість залишив під постом блогера Антона Ходзи у Facebook. Притула зазначив, що Тая насправді "таємно оплатила дрон, яким нещодавно вдарили по севастопольській бухті", інформує Апостроф.

"Поки ви з Кароліною тільки обіцяєте придбати дрончики-камікадзе, Тая Повалій тихенько сплатила морський дрон, яким нещодавно йо*нули по севастопольській бухті! І знаєте що? Не бігала всюди, не хвалилася. Хороші справи роблять мовчки! А Лорак лише піариться!" – написав волонтер.

Нагадаємо, напередодні в мережі з’явилася інформація про те, що українку Ані Лорак хочуть визнати у Росії іноагентом, а також масово скасовують її концерти у країні-терористці. Користувачі мережі не стали зволікати з реакцією та висміяли зрадницю, яка опинилися у програшній ситуації.

"Хотів би подякувати співачці Ані Лорак за допомогу ЗСУ. Вже три пікапи на її пожертвування закупили. П’ять тепловізорів і десять дронів, з яких можна скидати гранати та ВОГи. Наразі домовилися про купівлю дронів-камікадзе. Чекаємо від Ані грошового переказу криптовалютою.

Добрі справи люблять тишу, але вона вже стільки зробила для перемоги, що мовчати далі немає сенсу. Сподіваюся, про це не дізнаються у ФСБ, не хотілося б, щоб у нашої "соловушки" через це проблеми почалися. Нехай і далі виступає у Росії, а гроші нам переказує", – потролив виконавицю Ходза.

У коментарях під публікацією, окрім Притули, інші юзери також висміяли уродженку Буковини та її боягузливу позицію.

Источник: Криминальная Россия