Перейти к основному содержанию

Прокуратура Київщини повідомила про підозру блогерам-ґвалтівникам

03.02.2023
Опубликовано в Общество

Прокуратура Київщини повідомила про підозру блогерам-ґвалтівникам

Відомо, що за клопотанням ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури двох блогерів будуть тримати під вартою без можливості внесення застави

Об этом сообщает База компромата


Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київська обласна прокуратура" у Facebook, особам, у виготовленні, зберіганні та розповсюдженні порнографічних зображень, вчинених за груповою змовою, попередньо повідомлено підозру (ч. 3 ст. 301 КК України).


Підозрювані орендували столичні квартири, куди запрошували дівчат та влаштовували вечірки. Доводячи дівчат до безсвідомого стану, блогери здійснювали протизаконні дії, фіксували це на власні мобільні телефони та розповсюджували контент. Відзнятий матеріал викладали в соціальні мережі та телеграм-канал.


На даний момент триває досудове розслідування за оперативними матеріалами співробітників Департаменту міграційної поліції Нацполіції України.


Київська обласна прокуратура зазначає, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Нагадаємо, що підозрювану в катуванні дітей виховательку з Фастівщини взяли під варту.

Источник: Компромат ГРУПП