Перейти к основному содержанию

Христина Соловій підтвердила чутки про роман із Жаданом і повідомила про їхній розрив

06.03.2024
Опубликовано в Общество

Читать на русском

Христина Соловій підтвердила чутки про роман із Жаданом і повідомила про їхній розрив

Христина Соловій підтвердила чутки про роман із Жаданом і повідомила про їхній розрив

Відносини між Христиною та Сергієм почалися напередодні повномасштабної війни, проте тривали вони не довго. На початку стосунків обидва мали інших партнерів — Сергій був одружений, а Христина зустрічалася з хлопцем.

31-річна Христина Соловій уперше публічно підтвердила роман із 49-річним поетом та музикантом, фронтменом гурту "Жадан і Собаки" Сергієм Жаданом. Про це вона зізналася в інтерв’ю Маші Єфросиніній.

Зокрема, спілкування між парою розпочалося напередодні повномасштабної війни. Сергій першим написав Христині та між ними виникла зацікавленість. Пара спілкувалася в режимі онлайн, обмінюючись фотографіями, повідомленнями та компліментами.

"Це було 23 лютого 2022 року. Увечері він почав писати мені, що хотів би зі мною випити. І у нас почалося романтичне (ред. онлайн) спілкування, яке тривало кілька місяців. Він надсилав мені вірші, я відповідала йому, скидала йому якісь селфі свої, він відповідав щось про себе. (Ред. В офлайн) відносини перейшли тоді, коли про це ніхто не говорив публічно", – зізналася Христина.

Співачка розповіла, що на період початку її стосунків із Жаданом він був ще одружений, а вона також мала бойфренда.

"Це була напружена історія і вона дуже потріпала всім нерви. Всім сторонам. Через те, як це сталося, я не хотіла б про це говорити, але було непросто. Я зараз на антидепресантах ще з того моменту, як це все закінчилося", – зізналася Соловій.

Співачка також зізналася, що на момент зйомок кліпу "Юність" після якого шанувальники не сумнівалися, що між парою є почуття, їхні стосунки справді були у розпалі.

"Оскільки я у творчості відтворюю свої особисті історії, я запросила його знятися у кліпі. На той момент наші стосунки були у розпалі у кліпі "Юність". Я просила це подавати як творчий тандем. Я на той момент була ще у стосунках, а Сергій був у шлюбі. Хоч на першому нашому побаченні, я, до речі, повела його на цвинтар, на Байковий цвинтар. Я люблю цвинтарі. Там романтично. Там багато відомих людей. Він чудово відреагував. Там багато поетів і письменників. Це був космічний союз. Ми багато зробили разом, я дуже рада і в цьому велика його заслуга", – зізналася Соловій.

Проте, як з’ясувалося, стосунків між парою більше немає. Виявилося, Соловій була ініціатором розриву. Співачка зізналася, що вона закохалася в іншого чоловіка, але не встигла сама розповісти про це Сергію, він дізнався правду. Після цього пара розійшлася.

"Він був завжди мотором і рушійною силою. І взагалі ці стосунки і творчі, і особисті це була його ініціатива. І мені раніше було навіть шкода, що мої почуття виявилися не такими сильними, як його. Він дуже цього хотів. А я трошки впала в ілюзію, що я не можу йому цього не дати, але, зрештою, я закохалася, і все сталося, як сталося, я була ініціатором, тому що я закохалася (ред. в іншого чоловіка) і я не змогла на два фронти. Він про це дізнався, і це було дуже нечесно (ред. з мого боку). Мені було дуже шкода. Я хотіла вибрати правильний момент, щоб це сказати. Але неможливість наших відносин полягала в тому, наскільки насичені були у нас графіки, наскільки рідко нам вдавалося бачитись, і якщо йому легко вдавалося зірватися і приїхати на мій концерт, у мій тур, то мені було важче таке ж зробити для нього… Можливо, це моє виправдання, можливо, це мій самообман, але я дійсно чекала зустрічі, щоб сказати йому про це особисто, а не по телефону", – розповіла Соловій.

На запитання Єфросиніної в яких стосунках зараз Соловей і Жадан вона відповіла, що при зустрічі вони вітатимуться, оскільки що Сергій їй, що вона йому бажають бути щасливими та коханими.