Перейти к основному содержанию

Прем’єр Канади запевнив, що Путіну не вдасться ввести в оману канадців своїм інтерв’ю Карлсону

10.02.2024
Опубликовано в Общество

Читать на русском

Прем’єр Канади запевнив, що Путіну не вдасться ввести в оману канадців своїм інтерв’ю Карлсону

Прем’єр Канади запевнив, що Путіну не вдасться ввести в оману канадців своїм інтерв ’ю Карлсону

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо заявив, що канадці не піддадуться впливу пропаганди, яку російський диктатор Володимир Путін намагався донести до Заходу через інтерв’ю одіозному журналісту Такеру Карлсону. За його словами, ватажок Кремля всіма способами продовжуватиме намагатися виправдати агресію проти України.

При цьому він наголосив, що канадці досить розумні і не піддадуться російській пропаганді про війну в Україні.

Про це повідомляє видання Montreal Gazette.

Глава канадського уряду заявив, що Путін використатиме всю можливу пропаганду, щоб спробувати виправдати вторгнення в Україну. Також він додав, що Канада підтримує Україну не лише тому, що обидві країни є друзями, а тому, що заснований на правилах порядок, система законів та Статут ООН захищають усіх людей, а не лише українців.

"Путін вирішив вторгнутися у сусідню країну, порушити права, суверенітет і територіальну цілісність України, а також заснований на правилах міжнародний порядок, на якому ґрунтується безпека всіх нас, які живуть у вільних демократіях світу. Путін, звичайно, використовуватиме всю можливу пропаганду, але, запевняю, канадців не вдасться обдурити", – заявив Трюдо.