суббота21 сентября 2024
ord-02.com

Обстріл України ніяка не помста, а стратегія ворога, - журналіст

19:16 26-08-2024
Picture

Головний рашист пішов на масштабний обстріл України 26 серпня в рамках старої стратегії щодо ускладнення мирного життя українців, а не через помсту за окупацію ЗСУ певних територій РФ.

"Путін не мститься, не треба вигадувати. Путін намагається втілити власний план щодо ліквідації української державності та приєднання територій України до Росії. А коли бачить, що його військам не вдається виконати цю задачу – тоді здійснює заходи по перетворенню України на пустелю. Саме з цим можна пов’язати нову ракетну атаку росіян", - повідомив журналіст Віталій Портников у своєму блозі.

Журналіст закликав звернути увагу на те, куди цілились росіяни під час масштабного обстрілу, щоб зрозуміти мотивацію військово-політичного керівництва країни-агресорки.

"У цій атаці на велику кількість українських областей, яка призвела до ушкодження інфраструктури, загибелі мирних українських громадян, було важливе фактологічне навантаження – те, що російські війська поцілили по території Київської гідроелектростанції", — пояснив Портников.

Підготувала: Ніна Петрович