суббота21 сентября 2024
ord-02.com

Боярська громада шукає інспекторів служби освітньої безпеки

17:48 26-06-2024
Боярська громада шукає інспекторів служби освітньої безпеки

У Боярській МТГ визначено 8 закладів загальної середньої освіти, в яких з нового 2024-2025 навчального року буде працювати інспектор служби з освітньої безпеки у межах нового проєкту зі створення безпечного освітнього середовища

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Боярської МТГ.

Посадовим обов’язком інспектора служби з освітньої безпеки є захист дітей у школах в умовах повномасштабної війни росії проти України та створення безпекового середовища після війни. Принцип розподілу інспекторів: один поліцейський на один навчальний заклад. Він буде знаходитися в закріпленій школі на постійній основі, аби ефективно взаємодіяти з усіма учасниками освітнього процесу.

Нині триває конкурс на заміщення цих вакантних посад. Детальніше про конкурс можна дізнатися на сайті Національної поліції України. Йдеться про працевлаштування із числа цивільних осіб, які після 6 місяців навчання зможуть стати офіцерами Служби освітньої безпеки.

Спеціалістом із безпеки в освітньому середовищі може бути:

  • громадянин/громадянка України, який/яка досягли 21 року;
  • має вищу педагогічну, юридичну чи психологічну освіту (не нижче бакалаврського рівня);
  • вільно володіє державною мовою та має сертифікат;
  • пройшла спеціальне навчання (профільну підготовку) на базі закладів вищої освіти, які належать до сфери управління МВС, за відповідною програмою.

Не може бути спеціалістом із безпеки в освітньому середовищі особа, яка:

  • визнана судом обмежено дієздатною або недієздатною;
  • має захворювання, що перешкоджає виконанню обов’язків за відповідною посадою;
  • має непогашену чи не зняту у встановленому законом порядку судимість;
  • була визнана у встановленому законом порядку винною у скоєнні правопорушень проти статевої свободи та статевої недоторканості особи;
  • на яку було накладено адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією, домашнім насильством, булінгом чи невиконанням батьківських обов’язків.

Контактна особа – Анастасія Назаренко (066-991-71-51).

Нагадаймо, що у Боярській громаді запрошують всіх охочих долучитися до спортивних активностей у межах проєкту "Активні парки".