Перейти к основному содержанию

Стала відома кількість снарядів, яку протягом доби використовують у ЗСУ

23.03.2023
Опубликовано в Криминал

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що ЗСУ за добу витрачають від чотирьох до семи тисяч снарядів водночас армія РФ витрачає більше, а саме близько 20 тисяч снарядів, що змушує збільшити обсяги західного виробництва.

Об этом сообщает Компромат ГРУПП


Про це він розповів в інтерв’ю виданню The Guardian.


Генсек наголосив, що зараз бої настільки інтенсивні, що українські військові використовують від 4000 до 7000 артилерійських снарядів щодня. Водночас армія РФ застосовує близько 20 тисяч снарядів. Це значно випереджає західне виробництво.


Столтенберг запевнив, що нові контракти дозволять змінити ситуацію.


“Поточний рівень витрат на боєприпаси вищий за поточний рівень виробництва”, — зазначив він.


Генсек Альянсу також додав, що запеклі бої, які зараз відбуваються навколо Бахмута, демонструють, що Московія готова до багатотисячних втрат заради незначної перемоги.


Столтенберг також наголосив, що Москва не планує миру та нарощує військово-промислове виробництво, звертаючись за допомогою “до авторитарних режимів, таких як Іран чи Північна Корея, та інших”.


Вранці 24 лютого рашистська Московщина розпочала повномасштабну війну проти України.


По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі було завдано ракетних ударів, а війська московитів перейшли кордон під Харковом, Києвом, Херсоном, Черніговом і Сумами.


ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави піднято по тривозі. Кацапи розпочали інтенсивний обстріл підрозділів ЗСУ, українська армія дає відсіч російським військам.


В екстреному режимі працює Рада національної безпеки та оборони. Введено військовий стан. Україна офіційно направила позов проти Московії до Міжнародного суду ООН у Гаазі.


Під час війни рашисти обстрілюють та знищують об’єкти інфраструктури України, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Також рашисти влаштовують геноцид українців у захоплених населених пунктах та масово ґвалтують жінок та дітей.


Веніамін Цвєтков

Источник: Russian Post