Перейти к основному содержанию

На війні загинув захисник із Дніпропетровщини

04.04.2024
Опубликовано в Криминал

Читать на русском

На війні загинув захисник із Дніпропетровщини

На війні загинув захисник із Дніпропетровщини

У бою за Україну загинув молодий воїн Руслан Онищенко з Дніпропетровщини. Його життя обірвалося під час виконання бойового завдання на кордоні в Сумській області.

Захисникові навіки лишилося 25 років. Про втрату сповістила Вакулівська сільська територіальна громада.

Онищенко Руслан Іванович, 11.08.1998 року народження, мешкав у селищі Петропавлівка Синельниківського району. Був хорошим сином, гідним нащадком своєї нації і вірним військовій присязі.

Життя захисника обірвалося 29 березня 2024 року біля села Миропілля Сумської області, що за декілька кілометрів від кордону з країною-агресором РФ.

Йому назавжди буде 25: на війні загинув захисник із Дніпропетровщини. Фото  qkxiqdxiqdeihrant

Крім Руслана Онищенка, захищаючи свободу та територіальну цілісність держави, загинули ще двоє його побратимів і земляків – 51-річний Ігор Володимирович Пиріг (04.07.1972 р. н.) та 43-річний Євген Станіславович Меньшиков. До останнього подиху воїни залишилися вірними військовій присязі, гідно боронили Батьківщину від російського агресора.

"Україна втратила ще одного свого вірного сина, який героїчно боровся з підступним ворогом. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі матері, батька, рідних, друзів, знайомих", – зазначили у Вакулівській громаді.

Там висловили щирі співчуття рідним та близьким молодого захисника Руслана з приводу непоправної втрати.

У середу, 3 квітня, з воїном попрощалися в рідному краї. Односельці та знайомі прийшли на церемонію прощання, щоб своєю увагою вшанувати Героя та підтримати його родину.

"У ці гіркі хвилини ми всією спільнотою схиляємо голови у скорботній шані перед пам’яттю Героя, який віддав життя, захищаючи спокій кожного українця", – додали в громаді.