Перейти к основному содержанию

У мережі показали наслідки атаки по авіабазі РФ

29.04.2024
Опубликовано в Интернет

Читать на русском

У мережі показали наслідки атаки по авіабазі РФ

У мережі показали наслідки атаки по авіабазі РФ

Супутникові знімки аеродрому "Кущевська" в Краснодарському краї оприлюднив американський військовий аналітик Бреді Африк. Судячи з фото, ймовірно було пошкоджено кілька Су-35.

Будинки згоріли, літаки були сильно пошкоджені, або знищені. Такий підсумок атаки українських безпілотників у ніч з 26 на 27 квітня по авіабазі "Кущевська" в Краснодарському краї. До цього в мережі були тільки відео і фото, зняті з великої відстані, або з самого аеродрому, але вони не дають уявлення про масштаб пошкоджень. Бреді Африк, співробітник відділу досліджень зовнішньої та оборонної політики Американського інституту підприємництва (AEI) оприлюднив супутникові фото з високою роздільною здатністю в Х.

На території військового аеродрому "Кущівська" розміщувалися десятки літаків, зокрема Су-35, системи РЛС і РЕБ. Атака на цей військовий об’єкт відбулася у співпраці з Силами оборони України. Унаслідок успішної операції на аеродромі почалася пожежа.

Damage from a Ukrainian strike on Russia’s Kushchyovskaya air base is visible in new high resolution satellite imagery.

This site is more than 200 kilometers from the front line in Ukraine. pic.twitter.com/HXNaB7ClGp

— Brady Africk (@bradyafr) April 28, 2024

Збиток від удару України по російській авіабазі Кущевська видно на нових супутникових знімках високої роздільної здатності. Аеродром "Кущевська" розташований більш ніж за 200 кілометрів від лінії фронту в Україні.

Авіабаза  qkxiqdxiqdeihrant

Геолоковані кадри авіабази демонструють, що нещодавній удар українських дронів пошкодив кілька будівель і літаків, імовірно, один із Су-35. На більш детальних схемах видно, що дві невеликі складські будівлі (рожевий і темно-зелений) згоріли, а їхній вміст було знищено.

Авіабаза