Перейти к основному содержанию

Ворог вдарив із С-300 по Костянтинівці: є загиблі та поранені

24.03.2023
Опубликовано в Чиновники

Читать на русском

Ворог вдарив із С-300 по Костянтинівці: є загиблі та поранені
Ворог вдарив із С-300 по Костянтинівці: є загиблі та поранені

24 березня 2023 року о 01:00 армія РФ обстріляла з зенітно-ракетного комплексу С-300 м. Костянтинівку Донецької області.

Об этом сообщает Руссиангейт

Про це повідомляє пресцентр Офісу генпрокурора.

Як зазначається, одна з ракет влучила у будівлю пункту незламності, а інша — поблизу нього.

"Під завалами загинули троє жінок, які були внутрішньо-переміщеними особами з м. Бахмуту, м. Часів Яр та с. Опитне Покровського району. Ще двоє громадян отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості", — йдеться у повідомленні.

На місці працюють правоохоронці.

Ворог вдарив із С-300 по Костянтинівці. Влучання у пункт незламності, є загиблі та поранені, — Офіс генпрокурора 02 Ворог вдарив із С-300 по Костянтинівці. Влучання у пункт незламності, є загиблі та поранені, — Офіс генпрокурора 03 Ворог вдарив із С-300 по Костянтинівці. Влучання у пункт незламності, є загиблі та поранені, — Офіс генпрокурора 04 Ворог вдарив із С-300 по Костянтинівці. Влучання у пункт незламності, є загиблі та поранені, — Офіс генпрокурора 05 Ворог вдарив із С-300 по Костянтинівці. Влучання у пункт незламності, є загиблі та поранені, — Офіс генпрокурора 06 Ворог вдарив із С-300 по Костянтинівці. Влучання у пункт незламності, є загиблі та поранені, — Офіс генпрокурора 07 Ворог вдарив із С-300 по Костянтинівці. Влучання у пункт незламності, є загиблі та поранені, — Офіс генпрокурора 08 Ворог вдарив із С-300 по Костянтинівці. Влучання у пункт незламності, є загиблі та поранені, — Офіс генпрокурора 09

Прокурори продовжують вживати всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Источник: ФИБ