Перейти к основному содержанию

Нардеп від ОПЗЖ Ігор Кісільов користується елітною квартирою власної тещі

02.04.2024
Опубликовано в Обзоры

Читать на русском Read in English

Нардеп від ОПЗЖ Ігор Кісільов користується елітною квартирою власної тещі

Нардеп від ОПЗЖ Ігор Кісільов користується елітною квартирою власної тещі

Народний депутат Ігор Кісільов задекларував користування квартирою на 350 кв. м у люксовому житловому комплексі Diamond Hill в центрі Києва. Помешкання до цього придбала його 68-річна теща, але в лютому журналісти Bihus.Info показали, як з території комплексу виїжджає автівка, якою користується народний обранець.

Кісільов, який обирався в парламент від нині забороненої «ОПЗЖ», після публікації розслідування показав люксову квартиру в своїй новій декларації. В документі йдеться про те, що нардеп користується помешканням площею у понад 350 квадратних метрів з квітня 2023-го. Записане воно на Тамару Клімову, яка, судячи із соцмереж, є матір’ю дружини нардепа.

 queideeidrhiqhant

Вартість такої квартири, залежно від ремонту, зараз сягає від 2 до 5 мільйонів доларів. Водночас її власниця Тамара Клімова нині офіційно не має ніякого бізнесу. Ще в лютому журналісти Bihus.Info зафіксували, як Mercedes, оформлений на дружину Кісільова, виїжджає із закритої території цього ЖК. Цією автівкою користується сам нардеп: наприкінці 2023-го журналісти-розслідувачі проєкту «Схеми» зафіксували, як Кісільов приїздить нею до Верховної Ради.

Національне агентство з питань запобігання корупції повідомило про початок моніторингу способу життя Ігоря Кісільова.

368.media