Перейти к основному содержанию

Розпочав конфлікт та схопився за ножа – столичні поліцейські затримали вбивцю

15.03.2024
Опубликовано в Обзоры

Під час застілля у квартирі спільного товариша між двома знайомими виникла сварка, під час якої один з чоловіків декілька разів вдарив іншого ножем. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Фігуранту загрожує до п’ ятнадцяти років за ґратами.

До поліції Києва надійшло повідомлення від бригади швидкої допомоги про те, що у квартирі на території Святошинського району виявлено чоловіка з численними ножовими пораненнями. За вказаною адресою одразу прибули слідчо-оперативні групи територіального підрозділу і столичного главку та співробітники карного розшуку.

На місці події власник квартири розповів правоохоронцям, що він запросив двох товаришів. Під час спільного розпивання алкоголю між гостями почалася сварка, під час якої один із чоловіків завдав декілька ударів ножем в живіт та груди іншому. Власник квартири викликав швидку допомогу, яка була вимушена констатувати смерть.

Зловмисника затримали на місці вчинення кримінального правопорушення у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили знаряддя злочину – ніж. Затриманим виявився місцевий мешканець, 1980 року народження.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції за процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури фігуранту повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва