Перейти к основному содержанию

Павло Дуров анонсував своє інтерв’ю Такеру Карлсону

16.04.2024
Опубликовано в Криминал

Читать на русском

Павло Дуров анонсував своє інтерв’ю Такеру Карлсону

Павло Дуров анонсував своє інтерв’ю Такеру Карлсону

Павло Дуров розповів, що дав інтерв’ю Такеру Карлсону. За словами мільярдера, воно "вийде зовсім скоро", а анонс з’явиться в офіційному "Telegram"-овому каналі американського журналіста. У лютому Карлсон під час візиту до Москви взяв інтерв’ю у Путіна. Воно стало першою розмовою російського лідера із західними ЗМІ з початку «спецоперації»

Павло Дуров дав інтерв’ю американському журналісту Такеру Карлсону. Про це сам мільярдер розповів у своєму офіційному Telegram-каналі. Автор Telegram зазначив, що, будучи керівником «політично нейтральної платформи», він зобов’язаний «спілкуватися з журналістами, які представляють різні політичні погляди».

«У лютому я дав тригодинне інтерв’ю журналісту із ліберальними поглядами. Того ж дня я поговорив із Такером Карлсоном, який відомий своїми консервативними поглядами. Таким чином, я можу залишатися справедливим по відношенню до всіх аудиторій та розповідати історію Telegram усім», — написав Дуров. Він не уточнив, про якого саме журналіста з ліберальними поглядами йдеться. На початку березня вийшло інтерв’ю мільярдера Financial Times.

Дуров зазначив, що його розмова з Карлсоном "буде у відеоформаті". «[Це] для мене велика рідкість — тож обов’язково подивіться. Я чув, що Такер також запускає офіційний канал у Telegram, тому слідкуйте за анонсами там», — написав підприємець. Він заявив, що інтерв’ю "вийде зовсім скоро".