Перейти к основному содержанию

Макрон не сприйняв серйозно рашистські погрози застосувати проти Франції ядерну зброю

22.03.2024
Опубликовано в Криминал

Президент Франції Емманюель Макрон ”відмахнувся” від погроз з боку Московії здійснити ядерний удар по Парижу, як від несуттєвих й викликаних “нервозністю” російського керівництва.

Так, віцепрезидент нелегітимної Державної думи московитів Пьотр Толстой в інтерв’ю французькій медіагрупі BFMTV заявив, що у Кремлі вже прораховують час, за який російська ракета з ядерним зарядом долетить до Парижа, але одразу сам і уточнив, що “десь за дві хвилини”.

Рашистський чиновник також пообіцяв, що московитські військові “вб’ють всіх французьких солдатів”, якщо вони перетнуть кордони України.

На прохання прокоментувати ці заяви, французький президент заявив: “Я думаю, що їхнього обурення достатньо, щоб не коментувати їх”. “Насправді я здивований такою нервозністю і відсутністю стриманості у російських посадовців”, – додав Макрон.

Раніше заступник голови ради безпеки РФ Дмитро Медведєв пригрозив США і країнам Європи ядерною війною, якщо Московія програє війну проти України та повернеться до визнаних кордонів 1991 року.

Зазначимо, за інформацією CNN, влада США готувалася до ядерного удару московитів по Україні наприкінці 2022 року – наприкінці літа у Білому домі провели низку засідань щодо дій на випадок застосування Кремлем зброї масового ураження.