Перейти к основному содержанию

Медведєв заявив, що кордони Росії "ніде не закінчуються", згадавши Україну: був висміяний у соцмережах

04.03.2024
Опубликовано в Интернет

Читать на русском

Медведєв заявив, що кордони Росії

Медведєв заявив, що кордони Росії "ніде не закінчуються", згадавши Україну: був висміяний у соцмережах

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв повторив фразу кремлівського диктатора Володимира Путіна про те, що "кордони Росії ніде не закінчуються". Також він заявив, нібито "Україна – це, безумовно, Росія".

Із відповідними тезами пособник Кремля виступив на пропагандистському форумі "Всесвітній фестиваль молоді". Цей захід організували в Сочі з 1 до 7 березня за власним указом Путіна.

"Про наші кордони точно й лаконічно висловився президент: "Кордони Росії ніде не закінчуються". Це дуже хороші слова", – заявив політик під час марафону, який пропагандисти назвали "Знання. Перші". У лого вони використали натяк на символ війни РФ проти України – Z.

Також скандальний російський експрезидент сказав, що "важливо усвідомити, де та як окреслено кордони Росії в наш час, і які вони можуть бути у майбутньому".

Він підтвердив територіальні претензії РФ, стверджуючи: мовляв, фрази про те, що Україна – не Росія, не має бути. "Ця концепція повинна зникнути назавжди. Україна – це, безумовно, Росія", – заявив Медведєв, а аудиторія, яку зібрали в залі, бурхливо зааплодувала.

У соціальних мережах реакція на висловлювання політика була не такою захопленою. Користувачі Telegram звернули увагу на безглуздий костюм Медведєва, його безглузді переконання й агресивну манеру виступу.

"Дімону принесли контурну карту?" "Дімону не принесли похмелитись", "Початок тосту?" "Окреслили [кордони] не пам’ятаю вже якого кольору лініями", "Божевільний блазень Путіна", "Костюмчик від Доктора Зло залишився", "Медведєв став амбассадором бренду одягу Соловйова", – пишуть користувачі Інтернету.

Дмитро Медведєв на сцені qrxiquikhihdant